fbpx

Pyjamadag

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct mijn recept voor de perfecte pyjamadag in je mailbox. EN nee, zo’n dag betekent niet de hele dag alleen maar in bed liggen…. Wil je weten wat het wel is? Laat dan hieronder je emailadres achter en je ontvangt het recept gratis en voor niks in je mailbox.

“Je moet gewoon even een dagje ontspannen, dan kun je er daarna weer tegen.” Een onwijs goed bedoeld en lief advies van een vriendin een aantal jaar geleden. Klinkt ook super simpel toch, ‘gewoon even ontspannen’?

Ik schoot er direct van in de stress: gewoon even een dagje ontspannen!? Hoe dan!? Ik moest van mezelf van alles doen om te gaan ontspannen: wandelen, een boek lezen, m’n huis opruimen (want een opgeruimd huis is een opgeruimd huis toch?). Je kunt wel raden wat er gebeurde: van alles, maar ontspannen deed ik niet.

Inmiddels heb ik (een van) mijn ultieme manier(en) van ontspannen gevonden. Als ik merk dat ik minder goed slaap, weinig energie heb en vooral veel moet van mezelf, las ik een pyjamadag in. Dat is overigens niet de hele dag in mijn pyjama in bed liggen….

 

Liken, volgen of linken? Via onderstaande buttons ben ik te vinden op social media.