Luisterend oor

Ken je dat? Je blijft maar malen over een situatie die je op je werk, met vrienden of met familie meegemaakt hebt. Keer op keer speel je de situatie in gedachten opnieuw af, op zoek naar iets wat je anders had kunnen doen. “Als ik nou zo gereageerd had, dan ….” “Als ik dat gezegd had, dan…” Op zoek naar iets wat je vooral ook de volgende keer anders kunt doen of zeggen.

Ik heb dat regelmatig. Inmiddels weet ik wat mij helpt om die draaimolen te stoppen. Om te stoppen met rondjes lopen in een poging een situatie te veranderen die al verleden tijd is.

Zo helpt het mij bijvoorbeeld om de situatie met iemand te bespreken, waarbij mijn gesprekspartner dan vragen stelt, doorvraagt naar het hoe en het waarom van mijn reacties en gedrag (en dus niet dat van de andere betrokkenen). Zo’n spiegel helpt mij enorm om voor een (eventuele) volgende keer concrete handvatten te creeëren om het inderdaad anders te doen. Zo stop ik met oeverloos rondjes lopen in mijn hoofd en kan ik weer vooruit.

Heb jij ook behoefte aan zo’n spiegel? Die ben ik graag voor je. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Gedurende 1,5u ben ik jouw luisterend oor, jouw spiegel. We ontmoeten elkaar op mijn coachlocatie en ik zorg voor de inwendige mens.

Tarief:

€ 195,=
(incl. 21% Btw)

Is 1,5 uur te kort? Kies dan voor de plus-variant, waarbij ik gedurende 3 uur jouw luisterend oor ben. We kunnen elkaar dan ontmoeten op mijn coachlocatie, we kunnen ook lekker de natuur in en gaan wandelen. Uiteraard wordt ook hier voor de inwendige mens gezorgd.

Tarief:

€ 335,=
(incl. 21% Btw)

 

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken?