Selecteer een pagina

Freelance kandidaat-notaris

Informeer naar de mogelijkhedenLonneke's CV

Tijd tekort

Overvolle agenda’s met besprekingen en passeerafspraken, een kandidaat-notaris die met zwangerschapsverlof gaat of ziek thuis zit. De stapels dossiers worden in zulke situaties eerder hoger dan lager en er zijn niet (meer) genoeg handen om al die dossiers te behandelen.

Dat betekent óf “nee” verkopen aan cliënten of eindeloos overwerken. Er is ook een derde mogelijkheid: een freelancer inhuren die kan bijspringen om de werkdruk te verlichten. 

Wat kan ik voor je betekenen?

Sinds de afronding van de beroepsopleiding heb ik veel ervaring opgedaan met het passeren van akten op het gebied van familierecht en particulier onroerend goed. Ook voer ik al jaren besprekingen met cliënten om hen te adviseren over het opstellen van bijvoorbeeld (levens)testamenten en samenlevingscontracten en bij de afwikkeling van een nalatenschap. 

Ik ben graag het klankbord voor cliënten en ga samen met hen op zoek naar de voor hen best passende (notariële) oplossing. Door het inzetten van zowel mijn juridische als mijn empathische vaardigheden, krijg ik snel boven tafel wat voor cliënten belangrijk is en waar hun zorgen zitten. Door de ingewikkelde juridische termen en regelingen vervolgens in begrijpelijke taal uit te leggen en toe te lichten, gaan cliënten met gerust hart en tevreden weer de deur van het kantoor uit.

Naast klankbord voor cliënten ben ik ook graag een klankbord voor de notaris(sen), de kandidaat-notaris(sen) en ook voor de medewerkers. Graag hoor ik wat ik voor jou en je kantoor (en medewerkers) kan betekenen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we de wensen en behoeften van jou en je kantoor in kaart brengen zodat ik maatwerk kan leveren in mijn dienstverlening.