Core Values Index

Een e-book met informatie over wat deze Index je op kan leveren.

Met behulp van de Core Values Index (CVI) krijg je inzicht in jouw energiegevers en energienemers, jouw kernkwaliteiten én conflictstrategieën. Ingrediënten die je helpen jezelf beter te begrijpen en vol energie -ongeacht de omstandigheden- jouw doelen te bereiken.

De CVI brengt jouw kern in beeld en is een kist vol handvatten om weer meer vanuit jouw kern te gaan handelen, zodat de dingen die je doet geen energie kosten, maar energie geven.

  • Builder, Merchant, Innovator of Banker
  • energiegevers en -nemers
  • conflictstrategieën
  • leerstijlen

Andere testen vertellen je hoe intelligent je bent, welke talenten en interesses je hebt en welke beroepen daar bij passen. Maar een cvi-analyse en het bijbehorende persoonlijke gesprek bieden een totaal andere invalshoek. Als je jezelf beter wilt begrijpen, is dit een echte aanrader!

Gerrita Otten

Geen veroordelende teksten, geen dwingende hokjes maar een overzichtelijke uitleg over mijn (minder) sterke eigenschappen en hoe deze in te zetten. In het fijne gesprek met Madelon vallen nog meer kwartjes. ‘Ahaa’ en ‘ojaaa’ wisselen elkaar af. Ik ga naar huis met zeer nuttige info.

Amanda van den Hurk

Liken, volgen of linken? Via onderstaande buttons ben ik te vinden op social media.