Selecteer een pagina

Kompasgesprek

Richting

In 2017 liep ik vast in mijn toenmalige baan. Ik had het niet meer naar mijn zin. De burn out die volgde, maakte duidelijk dat het tijd was om mijn ooit op de horizon geplaatste stip onder de loep te nemen.

Ik besloot bij een ander kantoor te gaan werken én een dag per week minder te gaan werken. Voor mijn gevoel bleef ik op nagenoeg dezelfde koers en stuurde ik dus alleen een beetje bij.

Dit licht bijsturen bleek in de praktijk een nieuwe stip op de horizon: een jaar later startte ik mijn eigen coachpraktijk en inmiddels ben ik fulltime coach, trainer en freelance kandidaat-notaris. Een totaal nieuwe koers door het volgen van de broodkruimels waar ik blij van werd en word.

Heb jij ook het gevoel dat je licht moet bijsturen of zelfs je richting opnieuw moet bepalen? Ik help je er graag bij door middel van een kompasgesprek.

Natuurlijk kun je kiezen voor een enkel kompasgesprek. Mocht je het daarna fijn vinden om -op de momenten dat jij dat nodig hebt- een volgend kompasgesprek te plannen, kun je kiezen voor de mogelijkheid van een strippenkaart.

  • 1 gesprek (= 1 strip) van anderhalf uur voor € 180,=
  • 3 strippen voor € 450,=
  • 5 strippen voor € 720,=

Jouw strippenkaart is anderhalf jaar geldig. Alle prijzen zijn inclusief 21% Btw.

De strippenkaart is flexibel. Je kunt deze ook gebruiken voor je eigen Core Values Index-analyse. De analyse en het follow-up gesprek van anderhalf uur zijn twee strippen.

Meer lezen over de Core Values Index? Dat kan hier.

Je kunt ook mijn gratis e-book ‘Core Values voor juridische professionals’ downloaden.