fbpx

Coachtraject

“Een coachtraject… dat is vast allemaal zweverig gedoe, veel gepraat en nul actie.”

Dat is wat ik dacht toen ik het plezier in mijn werk totaal kwijt was en niet wist wat ik wél wilde. Ik had bij een aantal coaches gelezen wat ze dan deden, maar echt concreet werd het niet. Ik las nergens checklists met wat dan het resultaat zou zijn van coaching.

Ik ga je die checklist ook niet geven. Waarom niet? Omdat geen enkel coachtraject hetzelfde is, zoals geen enkel mens en dus ook geen enkele juridische professional hetzelfde is.

Het aangaan van een coachtraject vraagt om een sprong in het diepe. Het lef en de moed om naar jezelf in de spiegel te durven kijken, te kijken naar je eigen gedrag en gedachten om zo de sleutel te vinden waardoor jij de deur kan openen naar het (terug)vinden van je werkplezier.

In een voor jou op maat samengesteld traject gaan we op zoek naar die sleutel. Er zijn een paar ingrediënten die in elk traject terugkomen. Zo starten we met het in kaart brengen van jouw specifieke hulpvraag (de coachvraag). Ik gebruik diverse coachinstrumenten, waarbij het systemisch werk een vaak terugkerend instrument en dus ingrediënt is. Het derde ingrediënt is de Core Values Index. Een instrument waardoor je op een andere manier naar jouw talenten en kwaliteiten leert kijken en ook inzicht krijgt in de uitdagingen die die talenten en kwaliteiten met zich meebrengen.

Nieuwsgierig geworden naar wat een coachtraject jou kan brengen? Neem dan contact met me op!

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken?