Coaching

menselijk meesterschap

Grote stapels dossiers op je bureau, deadlines die gevaarlijk dichtbij komen, collega’s en cliënten die je hulp nodig hebben: de hectiek waar je als jurist (advocaat, (kandidaat-)notaris of fiscalist) vaak dagelijks mee te maken krijgt. Stel jij jezelf in die hectiek weleens een (of meer) van de volgende vragen:

  • Vind ik mijn werk nog wel leuk?
  • Past het kantoor waar ik werk nog wel bij mij?
  • Hoe kan ik omgaan met die (hoge) werkdruk, die hectiek?
  • Hoe kan ik op een bij mij passende manier mijn grenzen aangeven?
  • Waar liggen mijn grenzen eigenlijk?

Dit zijn een paar voorbeelden van vragen die de juridische professionals die ik coach zichzelf (en mij) stellen. Voor mij gaan deze vragen over menselijk meesterschap: jouw ontwikkeling als mens, de ontwikkeling van vaardigheden die jou helpen als professional. Menselijk meesterschap gaat over plezier in plaats van stress, grenzen aangeven in plaats van over grenzen heen (laten) gaan en fouten mogen maken in plaats van weggestreept worden met een rode pen.

Wil jij ontdekken wat menselijk meesterschap voor jou is? Tof! Dan zijn er een aantal mogelijkheden:

Een-op-een coachtraject

Elk coachtraject is maatwerk, we gaan aan de slag met de vragen en thema’s die bij jou spelen: samen op ontdekkingsreis.

Een een-op-een coachtraject bestaat uit zes tot acht individuele gesprekken waarin we samen op avontuur gaan. Elk gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en het totale traject beslaat ongeveer vier maanden. Voordat we beginnen, hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek (via Skype) om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou, of de welbekende ‘klik’ er is.

Klankbordgesprek

Ben je meer op zoek naar een klankbord, iemand om -wanneer jij daar behoefte aan hebt- mee van gedachten te wisselen en/of een heel concrete situatie aan voor te leggen? Dan kun je een afspraak maken voor een gesprek waarin ik voor jou een luisterend oor, een klankbord ben.

Zo’n klankbordgesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden: live of via Skype. Gedurende ongeveer anderhalf uur ben ik jouw gesprekspartner en kunnen we het hebben over waar jij mee bezig bent.

Vind je anderhalf uur te weinig? Dan kun je ook kiezen voor de intensieve variant: een gesprek van drie uur om samen in één gesprek wat meer de diepte in te duiken.

Kosten

De tarieven (inclusief 21% Btw) voor een klankbordgesprek:

  • anderhalf uur: € 195,=;
  • drie uur: € 295,=.

Heb je vragen of wil meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

StiR

Als coach ben ik ingeschreven bij StiR. Dit is een onafhankelijk bewijs voor de kwaliteit van professioneel begeleiders zoals coaches. Dit betekent ook dat de gedragscode en het klachtreglement van StiR van toepassing zijn.  Meer informatie over StiR is te vinden op de website: www.stir.nu.