Coaching

Grote stapels dossiers op je bureau, deadlines die gevaarlijk dichtbij komen, collega’s en cliënten die je hulp nodig hebben: de hectiek waar je als jurist vaak dagelijks mee te maken krijgt. Hoe ga je om met die hectiek op een manier die bij jou past zodat je met meer ontspanning en plezier je werk kan doen?

Ik ervaar nu dagelijks dat het mogelijk is om op een voor mij gezonde manier om te gaan met de hoge werkdruk die in het gehele notariaat aanwezig is. Graag help ik daarom ook andere juristen met mijn kennis en ervaring om de voor hen gezonde manier te vinden.

Hoe help ik die jurist dan om die manier te vinden? Door middel van coaching en de instrumenten die ik daarbij tot mijn beschikking heb, gaan we bijvoorbeeld samen ontdekken wat jouw energiegevers en jouw energienemers zijn in je werk om die, waar nodig, beter in balans te kunnen brengen zodat je met meer plezier je werk kunt doen.

Coaching gaat over persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van vaardigheden als feedback geven en ontvangen, je grenzen aangeven en omgaan met werkdruk. Elk coachtraject is maatwerk, we gaan aan de slag met de vragen en thema’s die bij jou spelen.

Een 1-op-1 coachtraject bestaat uit 6 tot 8 individuele gesprekken waarin we samen op avontuur gaan. Elk gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en het totale traject beslaat ongeveer 4 maanden. Voordat we beginnen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek (‘live’ of via Skype) om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou, of de welbekende ‘klik’ er is.

Wil je meer weten of een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen? 

 

StiR

Als coach ben ik ingeschreven bij StiR. Dit is een onafhankelijk bewijs voor de kwaliteit van professioneel begeleiders zoals coaches. Dit betekent ook dat de gedragscode en het klachtreglement van StiR van toepassing zijn.  Meer informatie over StiR is te vinden op de website: www.stir.nu.