Selecteer een pagina

Coaching

Coachtraject

Coachtraject

Elk coachtraject is maatwerk, we gaan aan de slag met de vragen en thema’s die bij jou spelen: samen op ontdekkingsreis.

Een coachtraject bestaat uit een aantal individuele gesprekken van anderhalf uur waarin we samen op avontuur gaan. 

Voordat we beginnen, hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek (via Zoom of Skype) om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou, of de welbekende ‘klik’ er is.

Kompasgesprek

Door te weten wie je  bent en waar jouw kernwaarden liggen, kan je de keuzes maken die passen bij waar jouw energie zit.

Het resultaat? Je weet hoe je je taken zo kunt doen, dat ze je geen energie kosten maar juist energie geven.

Kompasgesprek

Core Values Index

Core Values Index

Ieder mens kijkt naar de wereld vanuit een ander perspectief en wil op een eigen wijze deelnemen aan de maatschappij.

Jouw perspectief wordt gevormd door de (kern)waarden waarmee je geboren bent. Doordat je opgroeit, komt daar een sausje van waarden, ervaringen en gewoonten overheen doordat we in onze keuzes qua gedrag, acties en reacties worden aangemoedigd (en gevormd) door familie, vrienden en leraren.

De CVI brengt jouw kern in beeld en is een kist vol handvatten om weer meer vanuit jouw kern te gaan handelen, zodat de dingen die je doet geen energie kosten, maar energie geven.

StiR

Als coach ben ik ingeschreven bij StiR. Dit is een onafhankelijk bewijs voor de kwaliteit van professioneel begeleiders zoals coaches. Dit betekent ook dat de gedragscode en het klachtreglement van StiR van toepassing zijn.  Meer informatie over StiR is te vinden op de website: www.stir.nu.

Coachfinder

Ook ben ik aangesloten bij het platform Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Vanuit de overtuiging dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling en het vinden van de juiste coach nog niet zo eenvoudig blijkt, is Coachfinder ontstaan. Alle hierbij aangesloten coaches voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat je zeker weet dat je een coach treft die weet wat hij/zij doet.

LVSC

Ik ben geregistreerd als Registercoach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching.

Als Registercoach voldoe ik aan de de opleidings-, kwaliteits- en bijscholingseisen voor professionele coaches.

Meer informatie vind je op de website: www.lvsc.eu

Training

Werk je liever in een grotere groep met mij? Kijk dan eens bij de trainingen die ik geef.